Kropsterapi hos mig - elevbehandlinger

Kropsterapi kan afhjælpe både fysiske og psykisk betonede udfordringer. Kropsterapi kan stå alene som behandling, men kan også være et effektivt supplement til psykologisk behandling, hvis du fx lider af stress eller angst.


Jeg kan bl.a. hjælpe dig med at:

Berolige kroppen og nervesystemet

Reducere stress, angst og andet kropsligt ubehag

Afspænde muskler og led

Trække vejret frit

Genfinde kontakten med kroppen/muligheden for at arbejde med den

Jeg kan arbejde med større eller mindre fokus på det psykologiske aspekt alt efter, hvad du ønsker. Det vigtigste for mig er, at behandlingen tager udgangspunkt i dine behov. Det betyder, at vi kan tale sammen før og undervejs i din behandling, hvis du fx ønsker at komme i kontakt med/arbejde med de følelsesmæssige eller kropslige reaktioner, der kan dukke op, når du ligger på briksen. Du kan også blot i stilhed lade dig døse hen til en dybdegående og pulserende kropsbehandling, hvis det er det, du drømmer om.

Vi tager indledningsvist en snak om dine ønsker, og så tilpasser jeg behandlingen herefter.

I en behandling kombinerer jeg dybdegående og pulserende massage, beroligelse af nervesystemet, aktivering af lymfesystemet, akupressur, zoneterapi og arbejde med åndedrættet.

Kropsterapi er din pause fra stress og tankemylder og giver en oplevelse af at finde ro i dig selv. Derudover kan det kropsterapeutiske arbejde give dig nogle teknikker til selv at arbejde med kroppen og nervesystemet uden for behandlerrummet. Behandlinger kan sommetider igangsætte en følelsesmæssig reaktion, og hvis du har brug for, at vi kombinerer kropsterapi med psykologsamtaler, kan vi nemt finde ud af det.

Hvad siger andre?